Login or Register
|  Home  |  Downloads  |  Forums  |  Account  |
Huidige Tijd
 
Hoofd Menu
Home
    Home
Members
    Your Profile
    Your Account
Game Info
    BF4 Stats
    About COD4
    BF BC2 Statistics
    Blackops Stats Archive
    BlackOps Tournooi
    BlackOps Tournooi Vets
::DFC:: Info
    Forums
    Archive
    RSS Feeds
    YouTube channel
    Server Rules
    Clan Rules
    Photo Gallery
    Web Links
::DFC:: Prive
 
::DFC:: Member aantal

27

 
::DFC:: Team Speak 3

 
Random Fotos

Paintball2010-099.JPG

Sneaker63_USA_09.jpg

 
Deze CLAN cheat niet!

 
Friendly Sites
Supported by

i3D.nl

GameServers

[ Supporters ]
 

::DFC:: Dutch Fight Club :: View topic - Navigatie voor de Iphone
 
 ::DFC:: Dutch Fight Club Forum IndexForum Index   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileEdit your profile   MembersMembers   Private MessagesLogin, Check Messages  
 ArcadeArcade   RanksRanks   StaffStaff   StatisticsStatistics   Board RulesBoard Rules   Forum FAQForum FAQ   Login / LogoutLog in 

Search for at
::DFC:: Dutch Fight Club Advanced Search

Navigatie voor de Iphone

 
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    ::DFC:: Dutch Fight Club Forum Index -> Soft en hard ware
 View previous topic :: View next topic  
Author Message
DFC-Undertaker[NL]Age: 45
Posts: 2382


netherlands.png


Status: Offline
Steam: Undertaker[NL]
Origin ID: Undertak3r-NL
PostPosted: Sat 04, Jul 2009 19:57 Post subject: No icon Navigatie voor de Iphone Reply with quote

TOMTOM heeft laten weten "soon" hun applicatie bij de appstore aan te melden. Dat was ergens begin Juni. Nu begin Juli is TOMTOM er nog steeds niet maar Navigon heeft hun app inmiddels al wel uitgebracht.

tm 30 Juni was deze 64,- meen in en nu sinds 1 Juli kost die app voortaan 99,-.

Vandaag Navigon gedownload en hij draait op mijn Iphone. Lang leve de jailbreak. Kost wat ruimte (1,7GB) maar in ieder geval geen 99,- euro.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
DFC-Undertaker[NL]Age: 45
Posts: 2382


netherlands.png


Status: Offline
Steam: Undertaker[NL]
Origin ID: Undertak3r-NL
PostPosted: Tue 07, Jul 2009 11:08 Post subject: No icon Re: Navigatie voor de Iphone Reply with quote

wat meer nieuws over TOMTOM en de iphone

------------------------------------------------------


Macworld had een gesprek met TomTom’s vicepresident voor marktontwikkeling, Tom Murray. Hij wilde nog geen releasedatum of prijs geven, maar gaf wel aanvullende informatie over de aankondiging van TomTom op de iPhone tijdens WWDC. TomTom’s oplossing is volgens Murray uniek, omdat het uit twee onderdelen bestaat: hardware en software. Daardoor kunnen ze een navigatie-ervaring bieden die vergelijkbaar is net een PND.

Vandaar dat er in de carkit een gps-ontvanger is ingebouwd, waardoor je dezelfde ontvangst hebt als een gespecialiseerd navigatie-apparaat. Zodra de iPhone in de carkit zit, gebruikt deze de GPS-ontvanger in het accessoire. Er zit ook een speaker in, zodat je betere audiokwaliteit hebt en luidere aanwijzingen dan uit de speaker van de iPhone komt. In de carkit is een EasyPort-houder aanwezig, die je al op de TomTom ONE vindt: een soort inklapbare ring met daarin een speaker en een scharnierende zuignap (zie foto).

Als je de carkit meeneemt, kun je deze plat opvouwen. De carkit heeft een laadkabel met USB-aansluiting. Er zit ook een 1/8-inch audio-poort op waarmee je de iPhone en carkit op een autoradio (met aux-aansluiting) kunt inpluggen. Je kunt dan gelijktijdig naar muziek én navigatie-aanwijzingen luisteren via je autoradio. Er zit ook een microfoon in, zodat je de carkit als Bluetooth-speakerfone kunt gebruiken. Dat klinkt misschien wat vreemd, omdat de iPhone immers fysiek met de carkit is verbonden. Toch heeft TomTom ervoor gekozen om het bellen via Bluetooth te laten verlopen.

Het is de bedoeling om de software en de hardware los te verkopen, maar ook te bundelen. Hoe TomTom dit denkt te gaan doen blijkt niet uit het interview; ze zouden bij de carkit een promocode voor de software kunnen meeleveren, maar dat gaat alleen in de Amerikaanse App Store werken. Wat de interface betreft kun je TomTom op de iPhone straks in portret- en landschapsweergave gebruiken. Multitouch, tap, swipe, pinch en zoom worden ook ondersteund om door de kaarten te bladeren. Je hebt vanuit de applicatie ook toegang tot de contactenlijst. De interface wordt hetzelfde als de PND’s, met dezelfde kernfunctionaliteit en dezelfde gesproken aanwijzingen. Er zit ook IQ Routes in, waarbij je steeds langs de slimste route wordt gestuurd, afhankelijk van het moment van de dag. De slimste route is daarbij niet altijd de kortste route.

Omdat het scherm van de iPhone kleiner is dan de huidige PND-systemen die TomTom verkoopt (3,5 inch versus 4,3 inch) is de ervaring het best te vergelijken met de oudere 3,5 inch-systemen, maar aangevuld met nieuwe functies als IQ Routes. Of er ook Map Share in zit, wilde Murray niet bevestigen. Wat de prijs betreft neigt TomTom ertoe om voor een vaste prijs te kiezen, net zoals Navigon heeft gedaan. In de VS heeft operator AT&T voor een model met abonnementen gekozen, waarbij je per maand betaalt. De twee eerste versies die beschikbaar komen zijn Noord-Amerika en Europa. De download zal zo’n 1GB bedragen en je kunt op een later moment je kaarten updaten, maar hoe dat gaat (bijvoorbeeld via een In App Purchase) is nog niet besloten.

Meer info: MacworldBack to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view ::DFC:: Dutch Fight Club Forum Index ->  Soft en hard ware Time synchro. with the server - Timezone/DST with your computer
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered By: phpBB © 2001 - 2007 phpBB Group
Nuke-Evo Conversion By: Evo-Themez | Ported to phpBB Nuke By: coldblooded
Forums ©


[ Page Generation: 0.83 Seconds | Memory Usage: 9.82 MB | DB Queries: 732 ]

Do Not Click
:: subBlack phpbb2 style by spectre :: PHP-Nuke theme By: www.nukemods.com ::